Személyes vélemények a Goji Bogyóról

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Általános egészség javítás

Bakos Lajos - Budapest

„Szúrópróba szerűen választottam a gojit, úgy kb 1 hónapja, mivel nagyon sok jót olvastam a pozitív hatásairól. A kezdetektől fogva nagyon megszerettem a terméket. Goji gyümölcsvelőt fogyasztok, amely jó a látásomnak, a feszültségek és a depresszió csökkentésére. Továbbá energiát ad, javít a közérzetemen, sokkal jobban is alszok már, mint korábban. Érzem, hogy a goji antioxidánsai védik a szervezetemet a szabadgyökökkel szemben, főként mert mások is jelezték, hogy felszabadultabbnak látszok a munkahelyemen. A goji segíti fenntartani az egészségemet a jó kondicíómat. Gyakran szoktam futni, teniszezni ott is javult a teljesítményem. Köszönöm Önökenk ezt a fantasztikus terméket!”

Energia növelése

Kenyeres Pál - Dunaújváros

„Alig több mind 1 hét elteltével a gojinak köszönhetően úgy érzem, hogy sokkal több energiám van az olyan dolgokhoz is, mint például a szabadidős tevékenységek, amelyeket korábban fáradtságra hivatkozva hanyagoltam. Ez egyszerűen lenyűgöző. ”

Jobb közérzet

Lantos Imre - Eger

„Körülbelül 2 hete rendszeresen fogyasztok gojit. Csodás ízű, nagyszerű hatásokkal rendelkező bogyó! 2 hét elteltével jóval kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, sokkal több energiám van a napi rutin elvégzéséhez. Legnagyobb megrőkönyödésemre a bokaízületi gyulladásom 2-3 nap elteltével már javulásnak indult. Már alig várom, hogy mik lesznek a tapasztalataim a gojival kapcsolatban, mondjuk 2-3 hónappal később! Köszönöm, csodás termék!”

Az orvos mondja

Dr. Marc Westaway, M.D. - University of Queensland Medical School

„Lényegében mindenkinek, a gyerekektől egészen az idősekig, ajánlanám a goji berry fogyasztását. A goji jótékony hatásai egyszerűen lenyűgözőek!”

Az orvos mondja

Dr. Marc Westaway, M.D. - University of Queensland Medical School

„Lényegében mindenkinek, a gyerekektől egészen az idősekig, ajánlanám a goji berry fogyasztását. A goji jótékony hatásai egyszerűen lenyűgözőek!”

A mindennapi táplálkozás részeként

Tolnai Irénke - Miskolc

„Különösen szeretem a goji bogyót! Ígazán ízletes csemegének találom. Rendszeresen hozzáadom turmixokhoz. Nem is olyan régen, kipróbáltam a reggeli kakaó mellé is. Nagyon különleges étel-ital kombináció volt!”

Vérnyomás normalizálása

Kissné Katika - Budakalász

„Nem akartam hinni a szememnek! A szomszédasszonyommal nagyon sok mindent megvitatunk. Így van ez az egészséggel kapcsolatban is. Elmondtam neki, hogy kora délután 190/90 feletti étékkel mértem vérnyomást magamnak. Azt mondta ne essek kétségbe, és a gyógyszerek helyett adott 3 szem goji bogyót. Másnap reggel az volt az első dolgom, hogy ismét megmérjem a vérnyomásomat. Sokkal inkább optimálisnak nevezhető értéket mutatott a gép: 135/80. Nem gondoltam volna!”

Gyorsabb regenerálódás

Kevin Lin - Ultramaratonista

„A goji nagyon sokat segít nekem. Egy-egy hosszú és kimerítő verseny utáni regeneráció során rendre fogyasztok gojit. A szervezetemnek szüksége van a feltöltődéshez a bogyó fontos tápanyagaira! A regenerálódás jelentősen lerövidűl a gojinka hála.
Versenyek előtt is szeretem fogyasztani, hiszen egyedi energialöketet ad a számomra.”

Javuló életvitel

Palotai Kálmán - Solt

„1 hete már, hogy minden reggel rendszeresen fogyasztok goji gyümölcsvelőt. Úgy érzem, javult az általános egészségem, a hangulatom. Sokkal jobban alszok esténként, és emiatt könnyebben fel is kelek reggelente. Nagyon jó, egy olyan terméket fogyasztani, ami 100%-ban természetes, és biztos lehetek benne, hogy mellékhatásoktól nem kell tartanom, és nem is kezdi majd ki a szervezetemet! Visszaeső goji fogyasztó leszek, ezt már most eldöntöttem!”

A goji jövőjéről

Dr. F.E. Nicley, M.D. - ’University of Tennessee College of Medicine’

„ (...) Azt sem tartom kizártnak, hogy a goji és gyümölcsének leve példátlan módon módosíthatja az orvostudományt az elkövetkezendő 40 év során! (...)”

Telítettség érzése

Szabóné Erzsébet - Tököl

Tipikusan úgy jellemezném önmagamat, mint azt a személy, aki lefekvés előtt késztetést érez arra, hogy valami nassolnivalót keressen a hűtőben. Amióta a goji gyümölcsvelőt iszom azt vettem észre, hogy nem akarok már nassolni, csipegetnie egy kicsit ebből, egy kicsit abból. A gyümölcsvelő a vacsorát követően valósággal eltelít, úgy érzem, hogy teli gyomorral fekszek le... Édesszájú vagyok, illetve csak voltam, hála a gojinak?! ”

Bio Goji bogyó gyümölcslé 500ml

Goji Bogyó gyümölcsvelő

Goji Bogyó Gyümölcsvelő, 500ml = 5.721 Ft
Goji Bogyó Gyümölcsvelő, 3000ml = 5 + 1 ajándék = 28.571 Ft
Goji Bogyó ital rendelés

Goji Bogyó KÚRÁK

Gyerekeknek Goji bogyótGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 20 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Goji BogyóFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 20 ml / nap
3 - 5 kúra évente

Időseknek Goji bogyót50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 25 ml / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Goji Bogyó KÚRA

Mi van a goji bogyóban? - Összetevők:

Polifenolátlag: 1200 mg / 100g

B2 Vitaminátlag: 1200 mg / 100g

Zeaxantinátlag: 120 mg / 100g

Szelénátlag: 50 mcg / 100g

B1 Vitaminátlag: 0,2 mg / 100g

Vasátlag: 10 mg / 100g

Tovább a Goji összetevőihez

Gyakori kérdések a Goji Bogyóról:

Mit kell tudnom a goji bogyóról? Hogyan fogyasztható a farkasbogyó?

Összes Goji kérdés és válaszhoz tovább »