Tudományos kutatások a Goji Bogyóról

Szív -és érrendszer
Egy 1994-es kínai tanulmány szerint a goji kardioprotektív is egyben, 79 alanynál csökkentette a koleszterinszintet, támogatva a szív -és érrendszer optimális működését. Úgy találták, hogy az alanyok vércukorszintjére is jótékony hatásokat gyakorolt!

Látás javítás
Egy svájci tanulmány szerint egy 90 napos (kb. 3 hvai) goji fogyasztás hatékonynak bizonyult 65-70 éves kor közötti idős emberek estében. A vérben az antioxidánsok szintje jelentősen, 57%-kal megemelkedett! A szem egészsége változatlan maradt a goji fogyasztás hatására.

Vércukorszint szabályozása
A ’The African Journal of Tradicional, Complementary, and Alternative Medicine’-ben megjelent tanulmány szerint a gojinak hipoglikémiás hatása is van, amely a gyümölcs poliszacharid tartalmának köszönhető. Mindez azt jelentené, hogy kedvezően hat az alacsony vércukor esetén...

Degeneratív betegségek
Az ’Advanced Natural Medicine-ben’ hongkongi kutatók tanulmányát a következőképpen taglalták: „(...) Az előzetes kutatások arra engednek következtetni, hogy a farkasbogyó véd olyan vegyületek kialakulása ellen is, amelyek jellemzően megtalálhatók az Alzheimer-kóros betegek agyában. Az Alzheimer laboratóriumi modelljét használva a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a goji védelmet nyújt az agysejteket károsító béta-amiloid peptidek káros hatásaival. Ezek a peptidek az Alzheimeres betegek agyának patológiai változásaihoz kapcsolódnak. (...) Önmagában ez a felfedezés azt sejteti, hogy a goji képes lehet akár megelőzni ezt a memória romboló betegséget (...)”

Ideális testsúly
Egy ázsiai tanulmányban, amelyben a goji testsúlyszabályozó szerepét vizsgálták, a következőt figyelték meg. A pácienseknek gojit adtak minden reggel és délután. Az eredmények feltűnőek voltak, mivel a legtöbb páciens jelentős tömeget veszített felesleges testsúlyából. A vizsgálat értelmében a goji poliszacharidjai, csökkenthetik a testsúlyt azáltal, hogy az élelmiszereket zsír helyett energiává alakítják...

(Még)Jobb alvás
Egy, a ’Sleep’ című lapban megjelent tanulmány szerint a goji bogyók melatonint is tartalmazhatnak. A melatonin az a hormont, amely segíti a szervezet belső órájának működését, valamint a jobb alvást. A lapban hozzátették, hogy további vizsgálatokra van szükség ezeknek az eredményeknek a megerősítésére.

Goji Bogyó KÚRÁK

Gyerekeknek Goji bogyótGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 20 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Goji BogyóFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 20 ml / nap
3 - 5 kúra évente

Időseknek Goji bogyót50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 25 ml / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Goji Bogyó KÚRA
Bio Goji bogyó gyümölcslé 500ml

Goji Bogyó gyümölcsvelő

Goji Bogyó Gyümölcsvelő, 500ml = 5.721 Ft
Goji Bogyó Gyümölcsvelő, 3000ml = 5 + 1 ajándék = 28.571 Ft
Goji Bogyó ital rendelés

Mi van a goji bogyóban? - Összetevők:

Polifenolátlag: 1200 mg / 100g

B2 Vitaminátlag: 1200 mg / 100g

Zeaxantinátlag: 120 mg / 100g

Szelénátlag: 50 mcg / 100g

B1 Vitaminátlag: 0,2 mg / 100g

Vasátlag: 10 mg / 100g

Tovább a Goji összetevőihez

Gyakori kérdések a Goji Bogyóról:

Mit kell tudnom a goji bogyóról? Hogyan fogyasztható a farkasbogyó?

Összes Goji kérdés és válaszhoz tovább »
Bio goji berry

Fokozza a Agyserkentés memória + a koncentráció teljesítményét Goji bogyóval.

Javítson Látásjavítás szemeinek az állapotán, a látásán Goji bogyóval.

Agy + Szem hatékonyság fokozás gojival »