Szexuális teljesítmény fokozás gojival

A hagyományos kínai orvoslásban a gojit a nemi vágy élénkítésére (különös tekintettel a férfiak termékenyéségnek a fokozására) is fogyasztották. Afrodiziákumnak tartották, és tartják mint a mai napig.
Az afrodiziákumok szexuális és nemi vágykeltők, a termékenység fokozását segítik. Hatásaik igen eltérőek lehetnek, ugyanis fizikai vagy pszichés tényezőik egyaránt ismertek.

Az elnevezés a görög istennő, Aphrodité nevéből származtatható. Aphrodité volt ugyanis a szerelem istennője, ezáltal a termékenység és a nemi vágy úrnője is egyben. A mitológiai történetek szerint Aphrodité amikor isteni alakjában a halandók világába látogatott, lépte nyomát sarjadzani kezdő virágok követték, melyeket a halandók afrodiziákumként haszánlhattak fel.

Az afrodiziákumok amolyan ’természetes bájitalok’, hatásaik több ezer évre nyúlnak vissza, hiedelmekhez és népi legendákhoz köthetőek.

A tradícionális kínai mondás szerint, amelyik férfi hosszú útra készül, feleségétől távol, az semmiképpen ne vigyen magával gojit, hiszen könnyedén kísértésbe eshet. Ázsiában ugyanis a gojit már évszázadok óta fogyasztják a férfinemű szexuális vágy élénkítésére. A bogyók élénkpiros színe, és merész formája a kínaiak szerint már önmagában jelzése annak, hogy a goji bizony nemi vágykeltő!

Egy másik, felénk jóval ismertebb mondás szerint: „A férfiakhoz a hasukon keresztül vezet az út”. A gojira, ha bár hazánkhoz képest nagyon távoli területről származik, mindenképpen illik ez a megállapítás. Amellett hogy kimondottan tápláló és egészséges gyümölcs, segít a nemi vágykeltésben.

Tudományosan is igazolták, hogy a támogatja annak a mellékvesének a működését, amely leginkább felelős a nemi hormonok „munkájának” a szabályozásáért.

A közelmúltban, egy Pekingben elvégzett kutatás során kimutatták, hogy a goji poliszacharidjai között megtalálható ún. „mester molekulák” (röviden: az LBP-k) védelmet nyújtanak a spermiumoknak.

A goji bőséges forrása nélkülözhetetlen tápanyagoknak, amelyek a kiegyensúlyozott szexuális élethez szintén fontosak:

  • A farkasbogyó vitaminjai közül az A-vitamin amellett, hogy javítja a látást, támogatja a normál vérkeringést.

  • A C-vitamin mint esszenciális elem, lényeges a nemi mirigyek megfelelő működéséhez.

  • Tápanyagai segítenek az egészség és a vitalitás fenntartásában. Mindezek szükségesek a maximális szexuális élvezetekhez.

  • A goji berry-ben kimutatták az ’anthyacinantioxidáns vegyület jelenlétét. Az ’anthyacin’ fokozza a vérkeringést. A vérkeringés pedig hatással van a hangulatra, a szexuális teljesítményre.

Az energizáló farkasbogyó növeli az állóképességet, hozzájárul a fizikai teljesítmény fokozásához.A mozgásélmény tágításával, a mozgásra való hajlandóság növelésével, a goji jótékonyan hat a szexuális életre is. Kutatók igazolták, hogy a rendszeresen végzett sportolás és testedzés élénkíti a szexuális vágyakozást.

Végül, de nem utolsó sorban egy újabb örökérvényű mondással szemléltetnénk a goji nemi vágyat élénkítő hatásait: „Épp testben, épp lélek”.
A kiegyensúlyozott, nyugodt életvitel, az egészséges szervezet, az ápolt külső mind-mind olyan tényezők, amelyek a szexuális vágykeltésben és élvezetekben szerepet játszanak. Idősebb korban a goji fogyasztásával segíthetünk a libidó fenntartásában, hiszen a bogyóval növelhető a tesztoszteron (az egyik elsődleges nemi hormon) szintje!

Az élénkpiros goji bogyó amellett, hogy étvágygerjesztő, a szexuális vágy természetes fokozója is egyben!

Bio Goji bogyó gyümölcslé 500ml

Goji Bogyó gyümölcsvelő

Goji Bogyó Gyümölcsvelő, 500ml = 5.721 Ft
Goji Bogyó Gyümölcsvelő, 3000ml = 5 + 1 ajándék = 28.571 Ft
Goji Bogyó ital rendelés

Goji Bogyó KÚRÁK

Gyerekeknek Goji bogyótGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 20 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Goji BogyóFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 20 ml / nap
3 - 5 kúra évente

Időseknek Goji bogyót50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 25 ml / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Goji Bogyó KÚRA

Gyakori kérdések a Goji Bogyóról:

Mit kell tudnom a goji bogyóról? Hogyan fogyasztható a farkasbogyó?

Összes Goji kérdés és válaszhoz tovább »
Bio goji berry

Fokozza a Agyserkentés memória + a koncentráció teljesítményét Goji bogyóval.

Javítson Látásjavítás szemeinek az állapotán, a látásán Goji bogyóval.

Agy + Szem hatékonyság fokozás gojival »

Mi van a goji bogyóban? - Összetevők:

Polifenolátlag: 1200 mg / 100g

B2 Vitaminátlag: 1200 mg / 100g

Zeaxantinátlag: 120 mg / 100g

Szelénátlag: 50 mcg / 100g

B1 Vitaminátlag: 0,2 mg / 100g

Vasátlag: 10 mg / 100g

Tovább a Goji összetevőihez