Immunerősítés Goji Bogyóval

A goji berry manapság a szuperélelmiszerek palettáján szerepel. Koncentrált tápanyagtartalmának és átfogó élettani hatásainak köszönhetően egyre népszerűbb világszerte.

Az egyik legjobb dolog a gojival kapcsolatban, hogy támogatja az immunrendszer „örökös harcát” a kórokozókkal és méreganyagokkal szemben.

A farkasbogyó fokozza az immunműködést, értékes tápanyagai segítenek a szervezet önálló védekezési mechanizmusainak az erősítésében. Az antioxidánsok, a létfontosságú C-vitamin, a természetes antioxidánsként ismert E-vitamin, a poliszacharidok, az ásványi anyagok egyaránt hozzájárulnak a megfelelő immunműködéshez.

Kutatások szerint a goji hatására a bélrendszerben megemelkedik a hasznos baktériumok (’probiotikumok’) szintje. A hasznos baktériumok szerepéről mindent elmond az, hogy úgy tartják, az immunműködés 70-80%-áért felelősek (pl. fokozzák az immunsejtek termelődését, támogatják az emésztési funkciókat stb.)

Az immunrendszer véd a kórokozókkal, és azok negatív hatásaival szemben. Antitesteket termel a betolakodók semlegesítésére. Megfelelő működése azért is fontos, hiszen ennek hiányában előfordulhat, hogy az immunsejtek téves immunreakcióként a szervezet saját, és egészséges sejtjeit potenciális veszélyforrásként érzékelik, megtámadják azokat. Ilyenkor alakulnak ki az ún. autoimmun betegségek.

A goji hatóanyagai, élükön a poliszacharidokkal segítenek a megfelelő immunválasz kiválasztásában, illetve abban, hogy az immunsejtek különbséget tudjanak tenni és rossz baktérium között.

A kutatások szerint a goji poliszacharidjai között egyedülálló módon megtalálni az ún. ’mester molekulákat’ (az LBP1, LBP2, LPB3 és LPB4), amelyek a neves gyógyszerész és író Earl Mindell is előszeretettel vett elő, mint olyan molekulákat, amelyek jótékonyan hatnak a szervezet biokémiai védekező rendszerére.
Csupán az immunrendszerre lebontva, ezek a poliszacharidok „üzemanyagként” szolgálnak a szervezetben már meglévő, az egészséges bélflórát és a megfelelő immunválaszt támogató hasznos baktériumoknak.

A goji poliszacharidjai támogatják a máj megfelelő működését. Kemény fizikai igénybevétel esetén is védik a méregtelenítésért felelős szerv épségét. Továbbá serkentik az agyalapi mirigy működését, illetve az ’emberi növekedési hormon’, vagyis a ’HGH’ termelődését. A HGH ismert tulajdonsága, hogy az öregedés ütemét képes lelassítani. A HGH szintje ahogy öregszünk, fokozatosan csökken: 70 éves korra nagyjából már mindössze 1/10-e lesz, mint volt a 20-as évek elején.
A lecsökkent HGH-szint párhuzamba állítható a fizikai hanyatlással, a csökkenő energiával, a testzsír tárolásának nagyobb mértékével.
A farkasbogyó káliumja szintén jótékonyan hat az agyalapi mirigy működésére, ezáltal serkentve a HGH termelődését.

A gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is felvértezett gojit Ázsiában hagyományosan alkalmazzák a szervezet olyan gyulladásos megbetegedései ellen, mint pl. asztma, allergia, krónikus fájdalmak.
Gyermekeknek is ajánlott, az immunrendszer erősítése céljából.

Bio Goji bogyó gyümölcslé 500ml

Goji Bogyó gyümölcsvelő

Goji Bogyó Gyümölcsvelő, 500ml = 5.721 Ft
Goji Bogyó Gyümölcsvelő, 3000ml = 5 + 1 ajándék = 28.571 Ft
Goji Bogyó ital rendelés

Goji Bogyó KÚRÁK

Gyerekeknek Goji bogyótGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 20 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Goji BogyóFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 20 ml / nap
3 - 5 kúra évente

Időseknek Goji bogyót50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 25 ml / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Goji Bogyó KÚRA

Gyakori kérdések a Goji Bogyóról:

Mit kell tudnom a goji bogyóról? Hogyan fogyasztható a farkasbogyó?

Összes Goji kérdés és válaszhoz tovább »
Bio goji berry

Fokozza a Agyserkentés memória + a koncentráció teljesítményét Goji bogyóval.

Javítson Látásjavítás szemeinek az állapotán, a látásán Goji bogyóval.

Agy + Szem hatékonyság fokozás gojival »

Mi van a goji bogyóban? - Összetevők:

Polifenolátlag: 1200 mg / 100g

B2 Vitaminátlag: 1200 mg / 100g

Zeaxantinátlag: 120 mg / 100g

Szelénátlag: 50 mcg / 100g

B1 Vitaminátlag: 0,2 mg / 100g

Vasátlag: 10 mg / 100g

Tovább a Goji összetevőihez