Fokozza Goji Bogyóval szervezetének hatékonyságát

Fokozza a libidót

Igazi afrodiziákum! Egy ősi kínai bölcsesség szerint „ha hosszú útra mész, semmiképpen nem vigyél magaddal gojit”. A goji a szexuális vágy természetes fokozójaként is ismert. Serkenti a tesztoszteron hormon termelődését, növeli a nemi vágyakozást.

Energizáló hatású

Mint Ázsia elsőszámú adaptogénje, a goji hozzájárul a szellemi és fizikai energiaszint növeléséhez. Támogatja a megfelelő agyműködést, ugyanakkor hozzájárul az erőnlét természetes növeléséhez. Sportolóknak, sportolás előtt vagy után egyaránt segíthet.

Nagyobb immunerő

Fokozza az immunműködést. Értékes tápanyagai segítenek a szervezet önálló védekezési mechanizmusainak erősítésében: az antioxidánsok, a C-vitamin, avagy a poliszacharidok mind-mind támogatják a baktériumokkal és kórokozókkal szembeni immunreakciókat.

Fellendíti az agyműködést

A goji természetes agyserkentő, élénkíti a figyelmet, a koncentrációs képességeket, javít a közérzeten és a hangulaton. Serkenti a HGH (emberi növekedési hormon) termelődését. A lecsökkent HGH-szint párhuzamba állítható a fizikai hanyatlással, a csökkenő energiával, vagy például a testzsír tárolásának nagyobb mértékével.

Szívműködés

A ’Tökéletes Szuperételek” c. könyvben a goji berry-ről, mint kardioprotektív hatóanyagokkal rendelkező gyümölcsről írnak. Kimutatták, hogy a goji serkenti a szervezet önálló védekezési folyamatát a koleszterin oxidációja ellen. Ez nem más, mint a szuperoxid-dizmutáz, vagyis a SOD enzimjének a termelődése. Ez azért is fontos, hiszen a SOD termelődése időskorra fokozatosan visszaesik, teret engedve így a szabadgyökök sejtromboló hatásainak.

Tájékozódjon a témában! KATTINTSON TOVÁBB

Goji Bogyó KÚRÁK

Gyerekeknek Goji bogyótGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 20 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Goji BogyóFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 20 ml / nap
3 - 5 kúra évente

Időseknek Goji bogyót50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 25 ml / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Goji Bogyó KÚRA

Gyakori kérdések a Goji Bogyóról:

Mit kell tudnom a goji bogyóról? Hogyan fogyasztható a farkasbogyó?

Összes Goji kérdés és válaszhoz tovább »

Szemtáplálás Goji Bogyó segítségével

A goji bogyót Kínában hagyományosan a látás javítására is fogyasztották. A modernkori kutatások igazolták, hogy a népi kínai gyógyítók ezúttal sem tévedtek!
A goji javít a látás minőségén. Sötétben, segít a sötét fényviszonyokhoz történő gyorsabb alkalmazkodásban.

Zeaxantin és Lutein a gojiban a szem egészségéért »
Bio Goji bogyó gyümölcslé 500ml

Goji Bogyó gyümölcsvelő

Goji Bogyó Gyümölcsvelő, 500ml = 5.721 Ft
Goji Bogyó Gyümölcsvelő, 3000ml = 5 + 1 ajándék = 28.571 Ft
Goji Bogyó ital rendelés