Immunerősítés Goji Bogyóval

A goji berry manapság a szuperélelmiszerek palettáján szerepel. Koncentrált tápanyagtartalmának és átfogó élettani hatásainak köszönhetően egyre népszerűbb világszerte.

Az egyik legjobb dolog a gojival kapcsolatban, hogy támogatja az immunrendszer „örökös harcát” a kórokozókkal és méreganyagokkal szemben.

A farkasbogyó fokozza az immunműködést, értékes tápanyagai segítenek a szervezet önálló védekezési mechanizmusainak az erősítésében. Az antioxidánsok, a létfontosságú C-vitamin, a természetes antioxidánsként ismert E-vitamin, a poliszacharidok, az ásványi anyagok egyaránt hozzájárulnak a megfelelő immunműködéshez.

Kutatások szerint a goji hatására a bélrendszerben megemelkedik a hasznos baktériumok (’probiotikumok’) szintje. A hasznos baktériumok szerepéről mindent elmond az, hogy úgy tartják, az immunműködés 70-80%-áért felelősek (pl. fokozzák az immunsejtek termelődését, támogatják az emésztési funkciókat stb.)

Az immunrendszer véd a kórokozókkal, és azok negatív hatásaival szemben. Antitesteket termel a betolakodók semlegesítésére. Megfelelő működése azért is fontos, hiszen ennek hiányában előfordulhat, hogy az immunsejtek téves immunreakcióként a szervezet saját, és egészséges sejtjeit potenciális veszélyforrásként érzékelik, megtámadják azokat. Ilyenkor alakulnak ki az ún. autoimmun betegségek.

A goji hatóanyagai, élükön a poliszacharidokkal segítenek a megfelelő immunválasz kiválasztásában, illetve abban, hogy az immunsejtek különbséget tudjanak tenni és rossz baktérium között.

A kutatások szerint a goji poliszacharidjai között egyedülálló módon megtalálni az ún. ’mester molekulákat’ (az LBP1, LBP2, LPB3 és LPB4), amelyek a neves gyógyszerész és író Earl Mindell is előszeretettel vett elő, mint olyan molekulákat, amelyek jótékonyan hatnak a szervezet biokémiai védekező rendszerére.
Csupán az immunrendszerre lebontva, ezek a poliszacharidok „üzemanyagként” szolgálnak a szervezetben már meglévő, az egészséges bélflórát és a megfelelő immunválaszt támogató hasznos baktériumoknak.

A goji poliszacharidjai támogatják a máj megfelelő működését. Kemény fizikai igénybevétel esetén is védik a méregtelenítésért felelős szerv épségét. Továbbá serkentik az agyalapi mirigy működését, illetve az ’emberi növekedési hormon’, vagyis a ’HGH’ termelődését. A HGH ismert tulajdonsága, hogy az öregedés ütemét képes lelassítani. A HGH szintje ahogy öregszünk, fokozatosan csökken: 70 éves korra nagyjából már mindössze 1/10-e lesz, mint volt a 20-as évek elején.
A lecsökkent HGH-szint párhuzamba állítható a fizikai hanyatlással, a csökkenő energiával, a testzsír tárolásának nagyobb mértékével.
A farkasbogyó káliumja szintén jótékonyan hat az agyalapi mirigy működésére, ezáltal serkentve a HGH termelődését.

A gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is felvértezett gojit Ázsiában hagyományosan alkalmazzák a szervezet olyan gyulladásos megbetegedései ellen, mint pl. asztma, allergia, krónikus fájdalmak.
Gyermekeknek is ajánlott, az immunrendszer erősítése céljából.

Bio Goji bogyó gyümölcslé 500ml

Goji Bogyó gyümölcsvelő

Bio Goji Bogyó Gyümölcsvelő, 500ml = 5.371 Ft
Bio Goji Bogyó Gyümölcsvelő, 3000ml = 5 + 1 ajándék = 25.971 Ft
Goji Bogyó ital rendelés
Ninghsziai bio Goji BogyóA mi Goji-nk magyar és német bio tanusítvánnyal is rendelkezik.

Goji Bogyó KÚRÁK

Gyerekeknek Goji bogyótGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 20 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Goji BogyóFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 20 ml / nap
3 - 5 kúra évente

Időseknek Goji bogyót50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 25 ml / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Goji Bogyó KÚRA

Gyakori kérdések a Goji Bogyóról:

Mit kell tudnom a goji bogyóról? Hogyan fogyasztható a farkasbogyó?

Összes Goji kérdés és válaszhoz tovább »
Bio goji berry

Fokozza a Agyserkentés memória + a koncentráció teljesítményét Goji bogyóval.

Javítson Látásjavítás szemeinek az állapotán, a látásán Goji bogyóval.

Agy + Szem hatékonyság fokozás gojival »

Mi van a goji bogyóban? - Összetevők:

Polifenolátlag: 1200 mg / 100g

B2 Vitaminátlag: 1200 mg / 100g

Zeaxantinátlag: 120 mg / 100g

Szelénátlag: 50 mcg / 100g

B1 Vitaminátlag: 0,2 mg / 100g

Vasátlag: 10 mg / 100g

Tovább a Goji összetevőihez